Műszempilla fajták bemutatása

A tincses műszempilla, más néven dúsító pilla tincsei 5-6 szál műszempilla össze- csomózásából alakulnak ki. Ezeket a tincseket ragasztjuk fel a saját szempilla tövéhez. Ügyesebb kezűek akár otthon is felhelyezhetik maguknak. A felhelyezéshez használt ragasztó bőrbarát, egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán okoz enyhe irritációt. Négy különböző méretben létezik(S, M, L, XL). Tartóssága általában 1-2 hét. Vízzel, vagy oldószerrel távolítható el. Dörzsölni tilos!

A tincses műszempilla tövénél található csomók kissé zavaróak és láthatóak, ezért egyes gyártók, mint például a JB COSMETICS kifejlesztette az un. "KNOTT FREE" azaz csomómentes tincses műszempillákat. Ezek viselése kényelmesebb, illetve felhelyezésük egyszerűbb és precízebb.

Tincses műszempillaTincses műszempilla:

A tincses dúsító pilla hordható a mindennapokban, de alkalomra is kiváló. Amerikában már csak alkalmakra használják, maximum 1-2 napig hordják.

Viselése hosszú távon nem ajánlott, mert a saját szempillák töredezettségét, megritkulását okozhatják, mivel a relatíve nehéz tincset nem egy szál szempillára ragasszuk fel, hanem több szempillára, így leesésekor egyszerre több szempillát is kitép vagy letör.

Soros műszempilla:

A soros műszempillára jellemző, hogy a szálak egymás mellett, sorban helyezkednek el. Az egybefüggő szálakat a szempillák tövéhez ragasztjuk fel. Alkalmakra ügyesebb kezűek akár otthon is felhelyezhetik maguknak tincses műszempilla ragasztóval, amennyiben tartós használatra szeretné, akkor 3D műszempilla ragasztóval ajánlott felhelyezni, amelyet csak szépségipari szakember használhat.

Különböző méretekben, formákban léteznek.

Különleges alkalmakra ajánlott, mivel látványa színpadi hatást kelt.

Tincses műszempillaSzempillahosszabbítás, 3D műszempilla, Szálas műszempilla:

Csillám tetoválás SzempillahosszabbításMás néven tartós szempilla hosszabbítás, szálankénti műszempilla vagy 3d műszempilla.

A szempillahosszabbítás azoknak ajánlott, akik szempilláikat tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni. A tartós szempilla hosszabbítás 1-2 hónapon keresztül varázsolja érzékivé, csábossá tekintetét.

A műszempillák széles választéka lehetőséget ad természetes hatású, illetve attraktív, extrém hatás elérésére is. Egy szemre több különböző méretű 3d műszempilla kerül felhelyezésre. Megfelelő méretű szempillák kiválasztásával különlegesen természetes hatás érhető el. Avatatlan szem észre sem veszi, hogy műszempillát viselnek. Emellett a 3D műszempillák szinte súlytalanok, így viselőjüknek is rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen.

A fentiek a minőségi professzionális termékekre igazak. Néhány jelentősebb professzionális nemzetközi gyártó, forgalmazó hazai képviselettel: JB COSMETICS, XTREME LASHES, 3D-BEAUTY

Csillám tetoválásA neves gyártók, ill. forgalmazók 3D műszempilla termékeinek előnyei a tincses, vagy soros műszempillákkal ellentétben:
* rendkívül tartósak, kb. 1-2 hónapig maradnak fent
* nem tesznek kárt a saját szempillákban
* folyamatosan viselhetők
* viselésük kényelmes, észrevehetetlen
* nem érzékeny a vízre, párára, gőzre

Hátrányai:
* A használt anyagoknak és technológiának köszönhetően kizárólag szépségipari szakember végezheti a felhelyezést *1.
* szakszerű felhelyezése kb. 1 órát vesz igénybe, mivel szálanként illesztik a saját szempillákhoz
*1 A JB COSMETICS összes terméke Magyarországon is rendelkezik a forgalomba hozatalhoz szükséges bevizsgálási és nyilvántartásba vételi engedélyekkel. A felhelyezés folyamán használt extra erős ragasztó, illetve a ragasztó eltávolító - a felhelyezés technológiája végett - kizárólag szépségipari szakember részére forgalmazható.