Rosa Graf termékek

1926-ban indultak hódító útjukra a kozmetikai szalonokban. ROSA GRAF asszony, a kor egyik leghíresebb német kozmetikusa ekkor kezdte el saját szalonjában, majd később a hannoveri kozmetikus iskolájában a különböző bőrtípusokra készített krémeket, pakolásokat, ampullákat forgalmazni és használatukat oktatni.

Az eltelt közel nyolcvan év alatt a cég professzionális kozmetikai nagyhatalommá vált. A világ több mint negyven országában számítanak a ROSA GRAF termékek az igényes kozmetikusok és bőrgyógyászok kedvenceinek.

A Magyarországon két évtizede kapható készítmények vezető szerepet játszanak az elegáns szalonok vendégeinek szépségápolásában.

A ROSA GRAF korszerű termékeiben és komplex kezeléseiben egyesülnek a géntechnika és a biotechnológia tudományának legújabb eredményei a természet emberemlékezet óta ismert gyógyhatású anyagaival.

A klinikailag ellenőrzött, allergiát nem okozó, csak növényi alapanyagokat tartalmazó készítmények előírás-szerinti használata során eddig soha nem ismert hatások érhetők el.

A ROSA GRAF mindent megtesz azért, hogy vásárlói elégedettek legyenek, és reméljük megtalálja az Ön vagy vendégei bőrtípusának legmegfelelőbb terméket a ROSA GRAF széles palettájából:

NATURBASIS SERIE
LIFESTYLEFRESH AND FRUIT
CLEANSINGCACAO POWER
AMINTAMEDTÉLI- NYÁRI VÉDŐKRÉM
BLUE LINEHAND CARE
FORTY+BAOBAB
T-TIME ZÖLD TEAGOLDEN LINE
MASZKOK ÉS PAKOLÁSOKSUNTIME NAPOZÓSZEREK
AHA TERMÉKEKTHALASSO
ROSACEA