Sminktetoválás - tartós smink éveken át...

Tincses műszempillaTöbb, mint tíz éves sminktetoválási gyakorlattal és tapasztalattal ajánlom a tartós sminket, minden olyan hölgynek, aki megunta a mindennapos szem-, szájkontúr illetve szemöldök rajzolgatását.

Ezen felül, azok figyelmébe ajánlom, akik a testükre kisebb tetovált mintát szeretnének, ami 5-8 év alatt elhalványul, "felszívódik".

A sminktetoválást speciális géppel végezzük, amit ezekre a finom feladatokra fejlesztettek ki. A sminktetoválótű sokkal vékonyabb a hagyományosnál, így precízebb, pontosabb rajzolásra alkalmas. A sminktetoválásnál a tű hegye csak a hámrétegig hatol a bőrbe, szemben a tartós testtetoválással, mely az irhába juttatja a festéket. A sminktetováláshoz külön erre a célra kifejlesztett, allergiamentes festéket használunk. A bőr hámrétegének újraképződésével a festék fokozatosan a bőr felszínére kerül, és az elhalt bőrréteggel együtt lehámlik. A halványodás egyenletes, a festék 5 évig is megmaradhat a bőrben. Tartóssága függ a bőrtípustól, a vonal erősségétől, a festék színétől.

A sminktetoválás közvetlenül a beavatkozás után vastagnak, és sötétnek látszi, ez természetes!

A tetovált vonal mentén apró var képződik, mely kb. 3-5 nap alatt mindenféle bonyodalom nélkül lepereg a bőr felszínéről. A sebképződés ideje alatt hámosító krémmel vékonyan kenegetni kell a heget. A krémet tiszta fültisztító pálcával, óvatosan paskoljuk a bőrbe. Általában még egyszer meg kell erősíteni az első vonalat, hogy tartósabb, intenzívebb legyen a tetoválás. Kevés ödéma, pirosság természetes a beavatkozás után.

A heget TILOS:
- kapargatni, leszedegetni
- borogatni
- a szoláriumot, napozást, uszodát, forró vizet, gőzt ez idő alatt kerülni kell

Referenciáink:
üzlet kép 1 üzlet kép 2 üzlet kép 3 üzlet kép 4 üzlet kép 5 üzlet kép 1 üzlet kép 2 üzlet kép 3 üzlet kép 4 üzlet kép 5