Zafirkezelés

A női szépség egy felbecsülhetetlen érték, mely megtartásához újabb segítséget nyújtunk a kozmetikában értékes organikus zafírporral gazdagított anti-ageing, hidratáló és tápláló termékekkel. A ragyogó arcbőr titka a zafír termékcsalád értékes hatóanyagaiban rejlik. Különleges gondoskodásban részesíthetjük vendégeinket a kozmetikai program során. Luxuskezelése a legigényesebb és legfinomabb bőr számára a frissességét és fiatalságot nyújtja. Lágy textúrájuk és az 1001 éjszaka illata még értékesebbé teszi.

A termékcsalád minden tagja parabén mentes, így a legmodernebb tudományos elvárásoknak is maradéktalanul eleget tesz!

A bőr hidratáltságának csökkenése a szaruréteg kiszáradásához, megvastagodásához, a hám alsó rétegeinek elvékonyodásához vezet. Csökken a bőr rugalmassága, könnyen irritálódik. A dehidratációt külső és belső tényezők befolyásolják.

Latte Detergente / Arctisztító tej
Eltávolítja a szennyeződéseket, a sminkmaradványokat és az elhalt hámsejteket. A bőr megtisztul, regenerálódik és ragyogóvá válik. Minden bőrtípusra ajánlott. A benne lévő zafírpor, a laktobioniksav és a jojobaolaj segít megtartani a bőr hidratáltságát, tápláltságát és ragyogását.
Használata: gyengéd mozdulatokkal körkörösen masszírozzuk a bőrbe, majd a maradékot langyos vizes szivaccsal távolítsuk el. Utána használjuk a tonikját.


Tonico / Tisztító tonik
A bőr regenerálttá, tisztává, simává válik a tonikban lévő zafírpor, laktobioniksav és szőlőkivonat együttes hatásától.
Használata: reggel és este, vattakorong segítségével visszük fel az arcra.


Scrub alla Zafiro / RADÍR
Regeneráló és bőrmegújító hatása a benne lévő zafírpornak, jojoba szemcséknek és a laktobionik savnak köszönhető. E radír különleges ulajdonsága, hogy nem csak eltávolítja az elhalt hámsejteket, hanem egyben táplálja és hidratálja a bőrt. Hatóanyagoknak öszönhetően egyesül benne a mélytisztító, hidratáló, rugalmasító hatás.
Használata: heti egy alkalommal dörzsöljük át az arcbőrt és utána langyos vízzel mossuk le.


Crema Idratante / HIDRATÁLÓ ARCKRÉM
Selymes, lágy textúrájú krém, mely értékes hatóanyag kombinációjának köszönhetően kisimítja, hidratálja, védi és regenerálja a bőrt. Hatóanyagai: zafírpor, hyaluronsav, urea, sodium PCA (a bőr számárafontos aminosav), Echinacea ( kasvirág kivonat).
Használata: reggel és este a letisztított arcbôrre vékonyan kenjük fel, majd körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be.


Crema Nutriente / TÁPLÁLÓ ARCKRÉM
Szuper bőrtápláló és regeneráló hatása a benne lévő exklúzív hatóanyagkombinációnak köszönhető. Hatóanyagai: zafírpor, hyaluronsav, avokádóolaj, és borágó kivonat.
Használata: kabinkezelés során befejezésül, mint krémpakolás használjuk. Otthonápolásra éjszakai krémként ajánlott.


Crema Anti Age / ANTI-AGING ARCKRÉM
Gazdag hatóanyagkombinációjának köszönhetően csökkennek a mimikai ráncok, az arcbôr feszessé, simává, ragyogóvá válik. Hatóanyagai: zafírpor, hyaluronsav, jojobaolaj, áfonyakivonat, glikoprotein. Rendszeres használatával az arc kontúrja feszesebbé válik, a ráncok mélysége csökken, az arcbőr élettelteli lesz, fakó színe megszűnik.
Használata: reggel és este a letisztított arcra vékonyan kenjük fel és körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozzuk be.


Siero Concentrato / LIFTING SZÉRUM
Egy igazi, gyorsan felszívódó fiatalság és életerő koncentrátum. Feszesítő hatását a benne lévő hatóanyag-kombinációk összhatásának köszönheti.
Használata: letisztított arc-nyak-dekoltázsra vigyük fel a szérumot és paskoljuk be.


CContorno Occhi / SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ
ÖDÉMÁS, KARIKÁS SZEMRE. Könnyed krém, mely nagyon gyengéden hat a szem környékénekérzékeny területére. Értékes hatóanyag kombinációjának köszön-hetően eltünneka sötét karikák, a szem alatti puffadások, kisimulnak az apró ráncok.
Használata: reggel és este a letisztított szemkörnyékre vigyük fel, majd gyengédenmasszírozzuk be.
Tincses műszempilla